Accountants
& Belastingadviseurs

Voor ZZP, MKB, Non-profit en Particulier

Graafland Accountants & belastingadviseurs

Betrokken en pro-actief

U zoekt een belastingadviseur die niet alleen aangiftes voor u verzorgt, maar die op fiscaal gebied in staat is om de wetgeving op een voor u zo gunstig mogelijke manier toe te passen?

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zorgen er voor dat de vereisten van de belastingwetgeving op de juiste manier worden opgevolgd en dat uw fiscale en administratieve zaken uitstekend worden afgewikkeld.
Ons team van ervaren, deskundige en toegewijde medewerkers staat klaar om u van dienst te zijn. Wat uw vragen of wensen ook zijn, op fiscaal/financieel terrein kunt u bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs rekenen op een professioneel advies.

Onze belastingadviseurs zorgen er voor dat u er zakelijk en privé op kunt rekenen dat uw fiscale zaken optimaal worden afgewikkeld:

  • verzorgen aangiftes omzetbelasting, loonbelasting,
  • vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor
    particulieren en ondernemers
  • adviseren over toepassing fiscale wetgeving
  • strategische adviezen bij fusies en overnames
    inspelen op voortdurend veranderende wetgeving

 

 

Waarom kiezen voor Graafland?

R

Wij communiceren graag open en direct, en bouwen actief aan wederzijds vertrouwen.

R

Hiermee leggen wij de basis voor een opbouwende, langdurige en succesvolle samenwerking.

R

We staan dichtbij de ondernemer.

R

Een klein en informeel kantoor waardoor u geen nummer bent.

R

Iedereen verdient maatwerk!

Kennismaken of een offerte aanvragen?

Accountancy diensten

Als accountantskantoor streven wij ernaar om op basis van wederzijds vertrouwen een partner van de ondernemer en zijn onderneming te zijn op financieel, fiscaal, bedrijfskundig en juridisch gebied en te handelen met gedegen kennis van zaken. Een partner van de ondernemer en zijn onderneming op de wijze zoals  de ondernemer dat van ons verwacht waarbij wij investeren in een duurzame relatie waarbij vertrouwen centraal staat.

Dit bereiken we door het gebruik van slimme IT-oplossingen die maken dat werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd en het op peil houden van het benodigde kennis- en ervaringsniveau binnen ons kantoor. In de relatie met de ondernemer staan onze kernwaarden (professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid) vanuit de Verordening gedrags- en beroepsregels accountants centraal.

Dit maakt ons als accountants bijzonder ten opzichte van andere beroepsgroepen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de cliënt van ons mag verwachten dat wij integer zijn en integer handelen. Dit eist van de cliënt dat deze eveneens integer is en integer handelt. Zonder onze kernwaarden is voor ons geen vertrouwensrelatie en geen dienstverlening mogelijk omdat wij als accountantskantoor naast het belang van de cliënt ook het belang van de stakeholders niet uit het ook willen verliezen.