Graafland Accountants & belastingadviseurs

Betrokken en pro-actief

Voor grote en kleine ondernemingen behartigt Graafland Accountants en Belastingadviseurs de financiële en fiscale belangen. Onze deskundige en betrokken medewerkers ontzorgen en adviseren u. Voor iedere ondernemer zijn wij de professionele en betrokken gesprekspartner.

Graafland accountants en belastingadviseurs is u van dienst bij het samenstellen van uw jaarrekening en tussentijdse rapportages. Wij denken met u mee over mogelijke verbetering van uw bedrijfsvoering. Wij kunnen u ondersteunen met administratieve dienstverlening. Samen met u bekijken wij welk gedeelte u van de administratie zelf gaat verwerken en welke werkzaamheden u door ons laat doen.

Wilt u zelf uw boekhouding bijhouden? Dan adviseren wij u graag over het meest geschikte softwarepakket. Wij controleren uw boekingen en verzorgen eventueel de aangiften omzetbelasting.

Het bijhouden van een salarisadministratie kost een hoop tijd. Daarom nemen wij ook graag uw salarisadministratie voor onze rekening. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiften en jaaropgaven. Onze medewerkers hebben uitvoerige kennis van de CAO’s van diverse bedrijfstakken.

Uw salarisadministratie uitbesteden neemt een hoop zorgen en tijd voor u weg

Waarom kiezen voor Graafland?

R
Wij communiceren graag open en direct, en bouwen actief aan wederzijds vertrouwen
R
Hiermee leggen wij de basis voor een opbouwende, langdurige en succesvolle samenwerking
R
We staan dichtbij de ondernemer.
R
Een klein en informeel kantoor waardoor u geen nummer bent.
R
Iedereen verdient maatwerk!
R
Iedereen verdient maatwerk!

Kennismaken of een offerte aanvragen?

Accountancy diensten

Wij hanteren gratis kennismakingsgesprekken voor onze potentiële MKB klanten.  Tijdens deze gesprekken van maximaal een uur kunnen we nader kennis maken en onze dienstverlening nader toelichten. Tevens geven wij na dit gesprek u een vrijblijvende offerte voor de door ons te verzorgen werkzaamheden.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn creatief in het interieur van onze klanten, Graafland is creatief met de cijfers van hun klanten.

Want accountant zijn is één ding, maar door de cijfers heen kijken en meedenken is heel iets anders.

Renata de Groot

De Groot Wonen en Slapen