Medewerkers van Kantoor Graafland

Wij stellen ons graag aan u voor

Onze medewerkers stellen zich voor

Bij kantoor Graafland vindt u een team enthousiaste, deskundige, ervaren en betrokken medewerkers. Persoonlijke betrokkenheid bij het reilen en zeilen van onze relaties staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Sebastiaan van der Wal

Sebastiaan van der Wal

AA-Accountant

Na een korte stageperiode tijdens mijn MEAO opleiding ben ik in oktober 1990 in dienst gekomen. Na het voltooien van de opleidingen MEAO en SPD ben ik begonnen met de studie voor Accountant-Administratieconsulent. In december 2005 ben ik afgestudeerd als AA-Accountant en sinds mei 2006 ingeschreven in het accountantsregister.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en deze bespreken met cliënten. Ook adviseer en begeleid ik cliënten bij fiscale en financieel-economische vraagstukken.

Het leuke aan dit werk is dat je er voor kunt zorgen dat de cliënt zo min mogelijk belasting betaalt rekening houdend met de fiscale wetgeving en dat je voor de cliënt een probleemoplosser kunt zijn.

In economisch mindere tijden is het juist van belang om de cliënt zo goed mogelijk te adviseren in kosten besparende maatregelen om zo de kans op een redelijk tot goed rendement zo hoog mogelijk te houden.

In mijn vrije tijd is voetbal een belangrijk onderdeel, naast het supporteren van mijn 2 zoons ben ik ook jeugdvoorzitter bij v.v. Dilettant.

sebastiaan@kantoorgraafland.nl

Heleen de Bruin

Heleen de Bruin

Administratief medewerkster

Ik ben sinds 1 augustus 1971 parttime werkzaam en verzorg hoofdzakelijk alle loonadministraties.

Ik vind het prettig dat ik daardoor veel persoonlijk contact heb met onze cliënten.

Ik vind het leuk dat ik in de loop der jaren het cliëntenbestand van ons kantoor heb zien groeien. We werken in een hecht en collegiaal team.

Mijn hobby’s zijn: lezen, wandelen, fietsen en lekker uit eten gaan.

heleen@kantoorgraafland.nl

Caroline Gelderblom-van Oosterom

Caroline Gelderblom-van Oosterom

AA-Accountant

In 2009 ben ik afgestudeerd als accountant en ingeschreven in het register van de NBA. Sindsdien ben ik gecertificeerd accountant.

Het leuke aan dit beroep is de omgang met cliënten, hen de ondersteuning in de administratie en de wet- en regelgeving kunnen bieden die noodzakelijk is.

Tevens vind ik het een uitdaging om binnen de fiscale wet- en regelgeving mogelijkheden te onderzoeken voor directe of indirecte besparingen. Ook behoort een stukje financiële planning voor de nabije of verre toekomst tot de mogelijkheden.

Naast mijn werk ben ik lekker druk met mijn gezin. Waar ik kan moedig ik mijn zoontjes aan bij hun voetbaltrainingen en wedstrijden, help ik mee op de school van de kinderen als lid van de oudervereniging en probeer zelf actief te zijn in de sportschool.

 

caroline@kantoorgraafland.nl

Natasja de Waard-Janssen

Natasja de Waard-Janssen

Administratief medewerkster

Ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs.

Na mijn opleiding M.E.A.O. heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, waardoor ik veel verschillende takken van het MKB heb leren kennen.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekeningen, opstellen van aangiftes VPB, IB en OB en het verwerken van de administraties.

Werken bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs ervaar ik als afwisselend, serieus en uitdagend, waarbij het persoonlijke aspect niet uit het oog wordt verloren.

Als ik niet werk heb ik ook nog wat hobby’s om te doen zoals zingen in een popkoor, handwerken en lezen.

natasja@kantoorgraafland.nl

Conny van Dijk-Slingerland

Conny van Dijk-Slingerland

Administratief medewerkster

Sinds juni 2002 ben ik hier werkzaam. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarrapporten en het verzorgen van de daarbij behorende aangiften. Regelmatig werk ik ook boekhoudingen bij en verzorg ik aangiften omzetbelasting.

Tevens vind ik het leuk om specifieke vragen van klanten uit te zoeken en te beantwoorden.

Mijn doel is om samen met de cliënt te streven naar een optimaal resultaat.

In mijn vrije tijd wandel of fiets ik graag.

 

 

 

 

 

 

conny@kantoorgraafland.nl

Danielle Slingerland - de Koning

Danielle Slingerland - de Koning

Secretaresse

Na het behalen van mijn Schoevers Secretaresse opleiding ben ik werkzaam geweest in diverse branches.

In juni 2008 ben ik bij Graafland Accountants en Belastingadviseurs in dienst gekomen. Ik ben parttime werkzaam als secretaresse.

Naast de secretariële werkzaamheden houd ik me bezig met boekhoudingen, inrichten van administraties en klanten begeleiden met het voeren van administraties. Tevens zorg ik voor de website, nieuwsbrieven en de berichten via social media.

De klant vertrouwd maken met ons software pakket en daarin begeleiden is één van de leuke aspecten van mijn werk.

Ik vind mijn ontspanning door lange wandelingen met onze honden, concerten bezoeken, tuinieren en lezen.

danielle@kantoorgraafland.nl    

Robin Spanjersberg

Robin Spanjersberg

Administratief medewerkster

Na jarenlang gewerkt te hebben op een financiële afdeling, waar ik mij voornamelijk bezighield met debiteurenbeheer, ben ik in maart 2019 gestart met een opleiding tot loonadministrateur.

Sinds november 2019 ben ik parttime werkzaam bij Graafland Accountants en Belastingadviseurs. In mijn functie als administratief medewerkster verzorg ik loonadministraties en ook aangiftes inkomstenbelasting.

Ik vind het leuk om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk toe te kunnen passen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin of met vriendinnen, ben ik te vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan of sta ik langs het voetbalveld om mijn oudste zoon aan te moedigen. Daarnaast ben ik een echte muziek-liefhebber. Een concert bezoeken of naar een festival gaan vind ik dan ook heerlijk.

mailto:robin@kantoorgraafland.nl