Medewerkers van Kantoor Graafland

Wij stellen ons graag aan u voor

Onze medewerkers stellen zich voor

Bij kantoor Graafland vindt u een team enthousiaste, deskundige, ervaren en betrokken medewerkers. Persoonlijke betrokkenheid bij het reilen en zeilen van onze relaties staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Sebastiaan van der Wal

Sebastiaan van der Wal

AA-Accountant

Na een korte stageperiode tijdens mijn MEAO opleiding ben ik in oktober 1990 in dienst gekomen. Na het voltooien van de opleidingen MEAO en SPD ben ik begonnen met de studie voor Accountant-Administratieconsulent. In december 2005 ben ik afgestudeerd als AA-Accountant en sinds mei 2006 ingeschreven in het accountantsregister.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en deze bespreken met cliënten. Ook adviseer en begeleid ik cliënten bij fiscale en financieel-economische vraagstukken.

Het leuke aan dit werk is dat je er voor kunt zorgen dat de cliënt zo min mogelijk belasting betaalt rekening houdend met de fiscale wetgeving en dat je voor de cliënt een probleemoplosser kunt zijn.

In economisch mindere tijden is het juist van belang om de cliënt zo goed mogelijk te adviseren in kosten besparende maatregelen om zo de kans op een redelijk tot goed rendement zo hoog mogelijk te houden.

In mijn vrije tijd is voetbal een belangrijk onderdeel, naast het supporteren van mijn 2 zoons ben ik ook jeugdvoorzitter bij v.v. Dilettant.

 

 

sebastiaan@kantoorgraafland.nl

Marjolein Kammeraat - van Krimpen

Marjolein Kammeraat - van Krimpen

Assistent - Accountant

Sinds de zomer van 2021 mag ik deel uitmaken van het team van Graafland.

Meer dan 10 jaar heb ik op een financiële administratie in de transport wereld gewerkt. Daarna ging ik op zoek naar meer uitdaging en variatie in mijn werk.
Dat heb ik zeker gevonden.

Administraties bijwerken, opstellen van jaarrekeningen, het doen van aangiftes; er komt van alles voorbij. Ik vind het heerlijk wanneer een lastige uitzoek klus aan het einde van de dag is opgelost.

Ik ben 2 dagen in de week op kantoor te vinden. De rest van de week ben ik thuis bij onze twee dochtertjes.
In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn man en kinderen of met vriendinnen. Maar je maakt mij ook gelukkig met een leuke serie of een goed boek.

marjolein@kantoorgraafland.nl    

 

 

 

 

 

 

Judith Mes

Assistent - Accountant

Robin Spanjersberg

Robin Spanjersberg

Administratief medewerkster

Na jarenlang gewerkt te hebben op een financiële afdeling, waar ik mij voornamelijk bezighield met debiteurenbeheer, ben ik in maart 2019 gestart met een opleiding tot loonadministrateur.

Sinds november 2019 ben ik parttime werkzaam bij Graafland Accountants en Belastingadviseurs. In mijn functie als administratief medewerkster verzorg ik loonadministraties.

Ik vind het leuk om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk toe te kunnen passen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin of met vriendinnen, ben ik te vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan of sta ik langs het voetbalveld om mijn oudste zoon aan te moedigen. Daarnaast ben ik een echte muziek-liefhebber. Een concert bezoeken of naar een festival gaan vind ik dan ook heerlijk.

 

robin@kantoorgraafland.nl

 

 

 

 

Lidewij Terlouw

Assistent - Accountant

Ariena de Jong - Kampert

Ariena de Jong - Kampert

Assistent - Accountant

Na het afronden van mijn opleiding HBO accountancy ben ik bij diverse kantoren werkzaam geweest. Nadat ik een aantal jaren voornamelijk mijn tijd mocht besteden aan de zorg voor onze jonge kinderen, ben ik sinds 1 april 2021 parttime werkzaam bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en de bijkomende werkzaamheden. Structuur aanbrengen, daar word ik blij van. Dat kan ik in mijn werk goed kwijt. Het opleveren van een jaarrekening is net als een puzzel die af is.

Het werken voor onder andere plaatselijk klanten geeft extra binding.

In mijn vrije tijd tuinier ik graag en vind het heerlijk om met ons gezin eropuit te gaan.

ariena@kantoorgraafland.nl