Medewerkers van Kantoor Graafland

Wij stellen ons graag aan u voor

Onze medewerkers stellen zich voor

Bij kantoor Graafland vindt u een team enthousiaste, deskundige, ervaren en betrokken medewerkers. Persoonlijke betrokkenheid bij het reilen en zeilen van onze relaties staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Sebastiaan van der Wal

Sebastiaan van der Wal

AA-Accountant

Na een korte stageperiode tijdens mijn MEAO opleiding ben ik in oktober 1990 in dienst gekomen. Na het voltooien van de opleidingen MEAO en SPD ben ik begonnen met de studie voor Accountant-Administratieconsulent. In december 2005 ben ik afgestudeerd als AA-Accountant en sinds mei 2006 ingeschreven in het accountantsregister.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en deze bespreken met cliënten. Ook adviseer en begeleid ik cliënten bij fiscale en financieel-economische vraagstukken.

Het leuke aan dit werk is dat je er voor kunt zorgen dat de cliënt zo min mogelijk belasting betaalt rekening houdend met de fiscale wetgeving en dat je voor de cliënt een probleemoplosser kunt zijn.

In economisch mindere tijden is het juist van belang om de cliënt zo goed mogelijk te adviseren in kosten besparende maatregelen om zo de kans op een redelijk tot goed rendement zo hoog mogelijk te houden.

In mijn vrije tijd is voetbal een belangrijk onderdeel, naast het supporteren van mijn 2 zoons ben ik ook jeugdvoorzitter bij v.v. Dilettant.

sebastiaan@kantoorgraafland.nl

Robin Spanjersberg

Robin Spanjersberg

Administratief medewerkster

Na jarenlang gewerkt te hebben op een financiële afdeling, waar ik mij voornamelijk bezighield met debiteurenbeheer, ben ik in maart 2019 gestart met een opleiding tot loonadministrateur.

Sinds november 2019 ben ik parttime werkzaam bij Graafland Accountants en Belastingadviseurs. In mijn functie als administratief medewerkster verzorg ik loonadministraties en ook aangiftes inkomstenbelasting.

Ik vind het leuk om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk toe te kunnen passen.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin of met vriendinnen, ben ik te vinden op de tennisbaan om een balletje te slaan of sta ik langs het voetbalveld om mijn oudste zoon aan te moedigen. Daarnaast ben ik een echte muziek-liefhebber. Een concert bezoeken of naar een festival gaan vind ik dan ook heerlijk.

mailto:robin@kantoorgraafland.nl

 

 

 

Danielle Slingerland - de Koning

Danielle Slingerland - de Koning

Secretaresse

Na het behalen van mijn Schoevers Secretaresse opleiding ben ik werkzaam geweest in diverse branches.

In juni 2008 ben ik bij Graafland Accountants en Belastingadviseurs in dienst gekomen. Ik ben parttime werkzaam als secretaresse.

Naast de secretariële werkzaamheden houd ik me bezig met boekhoudingen, inrichten van administraties en klanten begeleiden met het voeren van administraties. Tevens zorg ik voor de website, nieuwsbrieven en de berichten via social media.

De klant vertrouwd maken met ons software pakket en daarin begeleiden is één van de leuke aspecten van mijn werk.

Ik vind mijn ontspanning door lange wandelingen met onze honden, concerten bezoeken, tuinieren en lezen.

danielle@kantoorgraafland.nl    

 

 

 

 

 

 

Peter Lamper

Peter Lamper

Administratief medewerker

Op 1 februari 2021 mocht ik het team komen versterken en daarom wil ik mij graag even aan u voorstellen. Zowel zakelijk als privé ben ik iemand die altijd nieuwe dingen zal ondernemen. Nieuwe uitdagingen prikkelen mij en problemen motiveren mij altijd te blijven zoeken naar de beste oplossing.

Na 7 jaar gewerkt te hebben binnen de financieel administratieve sector, waarvan 4 jaar lang op een middel groot accountantskantoor, besloot ik te kiezen voor ondernemerschap. Ik had veel geleerd door de samenwerking met allerlei verschillende ondernemers. Aan uitdagingen en op te lossen problemen geen gebrek. Ik putte daar mijn energie en motivatie uit, maar leerde dat ikzelf geen onuitputtelijke bron was. Na ruim 2 jaar niet gewerkt te hebben besloot ik te gaan werken in de horeca, een sector waar de crisis al een poos het uiterste vroeg van de ondernemer. Het werk in de bediening vond ik heerlijk, maar de situatie confronterend.

Ondernemerschap is de bron van onze economie en een hoeksteen van onze samenleving. maar geen enkele bron is onuitputtelijk. Door de huidige crisis staan sommige ondernemers voor onmogelijke uitdagingen en worden geconfronteerd met onoplosbare problemen. Wanneer dat vast staat is nog maar één oplossing mogelijk. Adviseren over veranderingen, ontwikkelingen en wijzen op nieuwe mogelijkheden vind ik de uitdaging die dit vak zo leuk maakt.

Een juiste financiële administratie, op basis van de huidige wet- en regelgeving, geeft een goed inzicht in de cijfers. Dat is de basis om elke uitdaging aan te gaan of probleem op te lossen. Plannen voor de toekomst of te geven adviezen kunnen dan ook niet zonder die basis. Mijn dagelijkse werkzaamheden zullen met name bestaan om voor die basis zorg te dragen.

In mijn vrije tijd zou ik het liefst niet anders doen dan zo hard mogelijk van een berg naar beneden gaan op mijn snowboard, maar er blijft nog genoeg tijd over voor mijn andere hobby politiek. Ik voer dan ook liever een levendige discussie dan een gesprek over koetjes en kalfjes, tenzij de prachtige witte bergen en het biertje op het zonnige terras het onderwerp van gesprek wordt.

We leven in een spannende en uitdagende tijd en ik hoop u graag van dienst te mogen zijn.

peter@kantoorgraafland.nl

Heleen de Bruin

Heleen de Bruin

Administratief medewerkster

Ik ben sinds 1 augustus 1971 parttime werkzaam en verzorg hoofdzakelijk alle loonadministraties.

Ik vind het prettig dat ik daardoor veel persoonlijk contact heb met onze cliënten.

Ik vind het leuk dat ik in de loop der jaren het cliëntenbestand van ons kantoor heb zien groeien. We werken in een hecht en collegiaal team.

Mijn hobby’s zijn: lezen, wandelen, fietsen en lekker uit eten gaan.

heleen@kantoorgraafland.nl

 

 

 

 

Natasja de Waard-Janssen

Natasja de Waard-Janssen

Administratief medewerkster

Ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs.

Na mijn opleiding M.E.A.O. heb ik bij diverse bedrijven gewerkt, waardoor ik veel verschillende takken van het MKB heb leren kennen.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekeningen, opstellen van aangiftes VPB, IB en OB en het verwerken van de administraties.

Werken bij Graafland Accountants & Belastingadviseurs ervaar ik als afwisselend, serieus en uitdagend, waarbij het persoonlijke aspect niet uit het oog wordt verloren.

Als ik niet werk heb ik ook nog wat hobby’s om te doen zoals zingen in een popkoor, handwerken en lezen.

natasja@kantoorgraafland.nl