Downloads

Nuttige downloads over diverse onderwerpen

Graafland Accountants & Belastingadviseurs is begin zestiger jaren opgericht door wijlen Wim Graafland. Hij begon met een kantoor aan huis. Sinds 1988 was het kantoor gevestigd aan de Randweg te Lekkerkerk.

Zijn dochter Riet van der Wal-Graafland werkte sinds 1966 mee in het bedrijf en is in 1993 een maatschap met haar vader aangegaan. Na het overlijden van haar vader in 1998 heeft zij het bedrijf alleen voortgezet, totdat zij in 2006 een maatschap aanging met haar neef Sebastiaan van der Wal.
Riet van der Wal-Graafland op 1 april 2012 gestopt met haar werkzaamheden op ons kantoor en heeft “het stokje” overgedragen aan haar dochter Anja Vogelenzang de Jong-van der Wal, lid van het Register Belastingadviseurs. Zij heeft als gecertificeerd belastingadviseur samen met Sebastiaan van der Wal als AA-accountant haar werkzaamheden overgenomen.

Anja Vogelenzang de Jong-van der Wal is per 31 december 2017 met haar werkzaamheden gestopt.  Vanaf dat moment is Sebastiaan van der Wal samen met een team enthousiaste medewerkers doorgegaan.  het Op 1 september 2016 is ons kantoor verhuisd naar een geheel nieuwe locatie aan de Raadhuisplein 55a, midden in het centrum van Lekkerkerk.

Bij kantoor Graafland vindt u een team enthousiaste, deskundige, ervaren en betrokken medewerkers. Persoonlijke betrokkenheid bij het reilen en zeilen van onze relaties staat bij ons hoog in het vaandel.