Graafland Accountants & belastingadviseurs

Betrokken en pro-actief

Door de kleinschaligheid van ons lokale kantoor zijn de communicatielijnen kort. U treft altijd iemand aan die u van dienst kan zijn. U als ondernemer krijgt een vast team van medewerkers, waarin ieder op zijn of haar terrein zich met uw onderneming bezighoudt.

Wij geven advies en informatie op een manier waarmee u uit de voeten kan. In heldere taal en zonder overbodige rapporten. Hierbij kijken wij ook verder naar door de ondernemer niet gesignaleerde problemen en/of mogelijkheden.

Verder hebben wij via ons relatienetwerk onder andere contacten met specialisten als advocaten, notarissen, assurantie tussen- personen en automatiseringsdeskundigen, etc. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA en de NOVAK.

Waarom kiezen voor Graafland?

R
Wij communiceren graag open en direct, en bouwen actief aan wederzijds vertrouwen.
R
Hiermee leggen wij de basis voor een opbouwende, langdurige en succesvolle samenwerking.
R
We staan dichtbij de ondernemer.
R
Een klein en informeel kantoor waardoor u geen nummer bent.
R

Iedereen verdient maatwerk!

Kennismaken of een offerte aanvragen?

Accountancy diensten

Wij verzorgen niet alleen aangiftes, administraties, jaarrekeningen en accountantsverklaringen, maar zijn ook op fiscaal gebied in staat is om de wetgeving op een voor de klant zo gunstig mogelijke manier toe te passen.

Verder bieden we onze relaties een helder inzicht in de sterke en zwakke plekken binnen hun bedrijfsvoering en kunnen we op basis van onze ervaring Ă©n actuele kennis van de wet- en regelgeving steekhoudend adviseren.